Vi laddar om.

Vernissage samt en veckas utställning på Ateljé Oskar i Oskarström, är nu över, ett fantastiskt stöd har vi fått under denna tid, många (över 250) kom ut och tittade på våra publicerade  fotografers bilder, en härlig blandning blev det av djur, porträtt, fantasi, dokumentär, samhälle, det fanns nog något för alla.

Många kul eller djupa samtal har förts med de besökande när vi fotografer förklarat och berättat historien bakom bilderna, för det är just det vi vill förmedla, att bakom varje medveten bild finns en historia, en berättelse eller ett samtal.

Det tog 6 timmar att hänga upp, det tog 30 minuter att riva, det känns tomt, men planer finns och dessa gror redan, det har blivit lite av en morot för att fortsätta vårt jobb med kattlävel, men innan dess skall nya nummer släppas, 2 till i år, nästa lär dyka upp nån gång i September och ett fint snöigt i December.

Så passa nu på att besöka kommande utställningar på Ateljé Oskar samt ha fantastisk sommar så ses vi förhoppningsvis i höst/vinter igen.

Och Tack än en gång Kerstin Virta på Ateljé Oskar för att du tog emot oss 8 fotografer med öppna armar.

Samt ett stort tack till fotograferna  Jacob Melin, Micke Pettersson, Ulrika Arnell, Ola Sjögren, Niclas Frisell och Micke Berg… för att ni ställde upp, samt till alla som besökte utställningen, ni är bäst.

Längre reportage om utställningen kommer i Kattjävel Nr:4.

// MG o AR